top of page
DSC06386_edited.jpg
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Co-founder

Handenschudder | Platenschieter | Conceptdenker

06-53734269 | eman@thompush.nl

EG0A2253_edited.jpg
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Co-founder

Regisseur | Doorvrager | Conceptdoener

06-30183184 | stephan@thompush.nl

055A8304_edited_edited.jpg
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Co-founder

Music maestro | Kunstenaar | Wauwmaker

06-43907835 | harmen@thompush.nl

15 jaar lang vervult hij diverse commerciële functies binnen verschillende creatieve sectoren. Een echt mensenmens die uitblinkt in heldere communicatie. Hij schrijft pakkende voice-over teksten welke verreweg blijven van eenheidsworst, calculeert zonder kleine lettertjes en zorgt dat de planning op rolletjes loopt. 

Over rolletjes gesproken. Voor menig opdrachtgever fotografeert hij er op los.

Met Eman onder je speeddial komt ieder project op zijn pootjes terecht en kan je genieten van een ontspannen samenwerking.  

 

 

Specialiteit: Communicatie, tekstschrijver, fotografie, planning. 

Hij verdiende zijn sporen als geliefd sportjournalist op de Nederlandse televisie. Vele iconen heeft hij geinterviewd en voor zijn camera gehad. Johan Cruijff, Irene Schouten, Niki Terpstra en vele anderen voelen zich op hun gemak bij hem en vertrouwen hun verhaal aan hem toe. 

Naast het feit dat hij een menselijke en meesterlijke interviewer is, heeft hij een scherp oog voor kwaliteit en storytelling. Met deze specifieke cappaciteiten is een verhaal bij hem in goede handen. Of beter gezegd: “Krijgt jouw verhaal het podium dat het verdiend.”

 

 

Specialiteit: Interview, regie, drone operator, storytelling.

Als kleine jongen is een camcorder al vergroeid met zijn rechterhand. Honderden opnamebandjes maken onderdeel uit van zijn creatieve collectie. Hij produceert muziek, fotografeert, woont anti-kraak  en leeft het vrije leven. Zijn vrije geest maakt Harmen een genie in buiten de gebaande paden denken. Je voelt en proeft de creativiteit in de dingen die hij voortbrengt. Met Harmen weet je zeker dat edits en producties, beeld en muziektechnisch, naar een ander niveau gaan. 

 

 

 

 

Specialiteit: Edit, muziek, verrassing.

EG0A0326.jpg
Niels Ursem
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Cameraman

Beeldmaker | Berggeit | Klusjesman

EG0A9369.jpg
Tom in 't Veld
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Cameraman / Editor

Beeldmaker | Koffiemagiër | IT-specialist

EG0A2833.jpg
Jasper van de Pol
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Editor / Regisseur

Tijdlijntovenaar | Krustiekoning | Mierenneuker

A1A3A2-Open-Category-Drone-EASA.png
EG0A4981_edited.png
Vijay Slager
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Cameraman

Beeldmaker | Alleskunner | Gearcollecteur

A1A3A2-Open-Category-Drone-EASA.png
DSC00174.jpg
Thom van Leijden
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Cameraman / Editor

Labradoodle | AZ | Weet niet hoe de espresso-machine werkt

A1A3A2-Open-Category-Drone-EASA.png
DSC00168.jpg
Aaron Koorn
kisspng-social-media-linkedin-computer-i

Cameraman / Editor

a.k.a.Michael Angelo | Mooimaker | Delly

WAAROM WE DOEN, WAT WE DOEN..

Wij weten heel goed waar we dagelijks blij van worden. En dat doen we dan ook. 

Met mensen waarmee we het leuk hebben. Ook buiten werk om. 

THOM PUSH bestaat uit een sterk team. Ieder met zijn eigen dicipline. Of dit nu editten, filmen, fotograferen,

conceptdenken, plannen of relatiebeheer is, we doen het met liefde en toewijding.

En dat zie je terug. 

Of het nu gaat om denkwerk of maakwerk, wij maken elkaar beter. 

Bij THOM PUSH vullen we elkaar en opdrachtgevers aan in ideëen en schromen niet,

om vanuit ervaring dat idee helemaal om te gooien.

We gaan alleen voor het beste resultaat!

In onze ogen is het dat niet altijd de duurste apparatuur en zoveel mogelijk draaidagen gebruiken,

maar binnen ieder budget maximaal mooimaken. Dat is wat we doen. Op een slimme manier.

Mooi maken.

Als je interesse hebt in het laten produceren van video campagnes, (bedrijfs) documentaires en socialmedia content,

laat het ons weten. 

Wij denken mee in de verschillende media en de daarbij horende formaten. 

 

Met THOM PUSH ben je meteen volledig socialproof. 

 

Als je benieuwd bent naar de merken waar wij voor werken en de producties die we maken,

kijk dan even rustig bij portfolio.

 

THOM PUSH is volledig gecertificeerd om met drones te vliegen en filmen in de categorieën A1, A2 en A3 conform de nieuwe Europese

regelgeving van 1 januari 2021. 

A1A3A2-Open-Category-Drone-EASA.png

WAT WE DOEN..

De videoproducties die wij voortbrengen hebben verschillende doelen en dus ook telkens een andere aanpak. Hieronder een greep uit de mogelijkheden in tekst, want dat werkt zo lekker voor je vindbaarheid. Uiteraard laten we alles het liefste zien met film, onder het genot van een verse espresso. 

 

Wervingsvideo / Recruitmentvideo

 

Waar voorheen het personeel voor het uitkiezen was, is dat inmiddels een heel ander verhaal. Een commercial of lange vacature tekst is niet meer voldoende om de talenten en ervaren krachten uit de markt te halen. 

Het gaat nu veel meer om de referenties en ervaringen van het huidige personeel, waarmee een eerlijk beeld van het bedrijf geschetst wordt. Een beeld waar een potentiële kandidaat zich mee  kan identificeren. 

Voor een korte wervingsvideo of recruitmentvideo gaan we op pad met echte personeelsleden. Gewoon hoe het is. Met een opdracht op pad, maar we zien wel welk verhaal er te halen valt. Dit om een zo eerlijk en spontaan mogelijk beeld te vangen. Het moet echt zijn en de huidige werknemers komen zo al heel snel als echte ambassadeurs van het bedrijf over! 

 

Met de inmiddels afgeronde projecten voor verschillende klanten in dit genre, heeft THOM PUSH slimme ideeën om sympathieke wervingvideo's te creëren ipv de in scene gezette ‘klik maar snel weg’ video’s.

 

 

Corporate Story / Bedrijfsvideo

 

Een goede corporate story / bedrijfsvideo vertelt in een korte tijd voldoende om een goed beeld van de producten, mensen of diensten aan de kijker te geven. 

THOM PUSH heeft een geheel eigen werkwijze wat betreft het maken en vertellen van spraakmakende bedrijfsfilms. Niet het geijkte werk dus, maar iets bijzonders waarbij de emotie gevangen wordt en het zo een mooi tijdsdocument is, waar je als werknemer of werkgever, vriend/ vriendin of familielid met trots naar kan kijken. 

 

Wij hebben altijd ‘andere’ ideeën om uit een bedrijfsfilm meerdere wervingsvideo’s te destilleren! Twee vliegen in één klap. 

Bedrijfsvideo laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Recreatie/ Gebiedspromotie / Landpromotie / Outdoor / Toeristische Campagnes

 

Bij toeristische campagnevideo’s gaat het erom de kijker te verleiden een bezoek te brengen aan een locatie, een regio of zelfs een land. Afhankelijk van het doel en de doelgroep bepalen we samen de insteek en de aanpak.

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op dit terrein. Met acteurs of met een presentator, een combinatie van beiden, of juist geen van beide. Moet de campagne teasend worden of deze juist een hele duidelijke informatieve insteek hebben? Het kan allemaal, met de juiste referenties als voorbeeld die wij kunnen laten zien.  

 

We hebben uren aan campagnebeelden als voorbeeld en een team dat nergens voor terugdeinst. Bij THOM PUSH zijn wij als twee keer een maand door heel Zwitserland getrokken (zomer en winter). Van lange hikes tot paragliden. En van lange skitochten tot ijsklimmen. Zwitserland heeft geen geheimen meer. Hetzelfde geldt overigens voor Duitsland. Ook hier zijn we weken op pad geweest om het land vast te leggen. Naast het buitenland willen wij heel graag ons eigen land op de kaart zetten op een bijzondere manier. Net even anders dan anders. Toeristische activiteiten zijn vastgelegd voor Regio Laag Holland, nagenoeg alle musea in Nederland, evenementen en festivals. 

 

Wij zijn gek op outdoorproducties, cultuur, toerisme en wat al niet meer en durven alles aan. Daag ons maar uit! Komt vast goed. 

 

 

Commercials 

 

Een commercial is een korte en krachtige boodschap van een dienst of product. Van te voren ligt er een compleet script van A tot Z. Dit script kunnen we samen bedenken, we kunnen een voorstel doen of een bestaand idee verder samen uitwerken. Als alles helder is m.b.t. het concept kunnen wij de acteurs verzorgen, scouten binnen eigen personeel en locaties bespreken. 

Uiteraard behoort een compleet storyboard ook tot de mogelijkheden.

Graag wel met die blanco pagina om ruimte te houden voor creatieve impulsieve gekke uitspattingen op de dag zelf. Je weet nooit wat voor parels er onverwacht voor het oprapen liggen.  

 

Op de website tref je tal van voorbeelden aan! Trek er maar gerust twee avondjes kijken voor uit. Goedkoper dan NETFLIX, AMAZON PRIME, APPLE TV, DISNEY+ OF VIDEOLAND….en minstens zo leuk.

 

Voor alle producties geldt dat we van te voren met elkaar bepalen op welke kanalen de productie’s te zien zullen zijn. Zo hebben YouTube, Instagram, Facebook, TikTok en websites allemaal hun eigen mogelijkheden en ideale afmetingen en lengtes van de video’s. 

Opleveren kan in alle verschillende formaten. Horizontaal, verticaal, 16:9 / 9:16 / 1:1 en 4:5. Alles kan! 

Wil je ook fotografie toe voegen aan het pakket. Uiteraard verzorgen we ook dat tot in de puntjes. 

Hoe meer wij van te voren met elkaar helder hebben, des te beter zal de campagne tot zijn recht komen. 

Kijkje achter de schermen? Check BEHIND THE SCENES

bottom of page